VERMIN FREE BESTRIJDT MUIZEN, RATTEN, VLOOIEN, WESPEN EN MEER

Als het kruipt, vliegt of knaagt en je tot vervelends aan toe plaagt, neem je contact op met ongediertebestrijder Vermin Free uit Schoonhoven.

OFFERTE OPVRAGEN

BESTRIJDING VAN KNAGEND ONGEDIERTE

Kruipend ongedierte

BESTRIJDING VAN KRUIPEND ONGEDIERTE

Bij overlast van kruipende insecten volgt meestal een spuitbehandeling met insecticiden. Elk insect vraagt weer een andere behandeling. Zet Vermin Free in voor:


 kakkerlakkenbestrijding

vlooienbestrijding
bedwantsbestrijding
spinnenbestrijding
houtwormbestrijding
zilvervisjesbestrijding


Zilver of papier?


In veel woningen komen zilvervisjes en papiervisjes voor. Zilvervisjes worden ongeveer een centimeter lang en worden vooral gevonden in vochtige hoeken in badkamers of keukenkastjes. Het papiervisje wordt vaak in boeken en papieren aangetroffen. Bij overlast is het belangrijk om na te gaan met welk beestje je te maken hebt. Het zilvervisje doet meestal weinig kwaad maar het papiervisje kan wel veel schade toebrengen. Wacht niet met bestrijden.

BESTRIJD KRUIPEND ONGEDIERTE
Vliegend ongedierte

BESTRIJDING VAN VLIEGEND ONGEDIERTE


Vliegende insecten bestrijden we met een spuitbehandeling of uv-lampen. Het middel van bestrijden hangt af van de omgeving en de grootte van het probleem.

Wespenbestrijding
Een wespennest bestaat uit gemiddeld 5.000 wespen. Bij verstoring van het nest kunnen ze agressief worden. Als je last hebt van een wespennest is het dus verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. We bestrijden ook vliegen, muggen en vogels.

Vogelwering

Vogels, met name duiven, kunnen voor overlast zorgen door de uitwerpselen die zij produceren en het geluid dat ze maken. Door de nesten die zij bouwen kunnen de dakgoten en ventilatiesystemen verstopt raken. Vermin Free plaatst pennen, draden, netten of hoogspanning zodat de vogels zich bij jou thuis niet meer voelen.

HOUTAANTASTEND ONGEDIERTE

Zwambestrijding 

Zwam komt niet alleen voor in vochtig hout, maar ook op en in muren. Door houtrot verzwakt de constructie van jouw pand. De huiszwam kan binnen 6 maanden de draagkracht van een vloer met 50% te verminderen. Iedere zwamsoort heeft specifieke kenmerken en vraagt om een speciale bestrijdingsaanpak.


Ook houtwormen en boktor zijn houtaantasters en kunnen behoorlijke schade aanrichten aan jouw pand.


Naast houtaantastend ongedierte bestrijden we ook ongedierte die uw tuin molesteren: mollen. Neem contact op voor meer informatie hierover.

BESTRIJD HOUTAANTASTEND ONGEDIERTE